Over

DDH Advocatuur is gespecialiseerd in familierecht in brede zin (zowel voor particulieren als ondernemers) en wij voorzien (MKB-)ondernemingen van ondernemersadvies over bijvoorbeeld huur en verhuur, koop en verkoop, debiteuren en contracten.

Onze werkwijze

DDH Advocatuur staat voor direct, daadkrachtig en helder. Onze dienstverlening is niet alleen toegankelijk en onafhankelijk, maar ook volledig transparant. Schakelt u onze hulp in? Dan kijken we eerst of er een regeling in overleg met de andere partij(en) mogelijk is. Zo niet, dan gaan we in overleg met u over tot een procedure.

Mw. mr. D.W.M. (Daisy) de Haan

DDH Advocatuur is het advocatenkantoor van mr. D.W.M. (Daisy) de Haan. Mr. De Haan is in 2010 beëdigd als advocaat. Daarvoor heeft ze jarenlang ervaring opgedaan als juridisch medewerkster bij twee advocatenkantoren in Rotterdam. Na haar beëdiging als advocaat is mr. De Haan gaan werken bij een van de oudste advocatenkantoren van Rotterdam. Hier heeft zij jarenlang met veel plezier gewerkt in een algemene civiele praktijk met als specialisme familierecht. Tot haar clientèle behoorden ondernemers, particulieren, aannemersbedrijven, banken, makelaars en notariskantoren.

Mw. mr. De Haan:

 1. verplaatst zich in de klant en investeert in het opbouwen van een persoonlijke relatie;
 2. denkt vooral in mogelijkheden en oplossingen;
 3. werkt altijd in nauwe samenwerking met de klant, maar blijft daarbij onafhankelijk;
 4. besteedt veel aandacht aan het uitzetten van de juiste strategie;
 5. vindt kwaliteit belangrijker dan loze woorden;
 6. adviseert ook ‘achter de schermen’;
 7. werkt pro-actief.

Opleidingen en lidmaatschappen

Opleidingen:

 • Juridische Specialisatieopleiding vFAS (2017)
 • Juridische Opleiding Familierecht vFAS (2015)
 • Master Privaatrecht Erasmus Universiteit Rotterdam (2010)

Lidmaatschappen:

 • Nederlandse Orde van Advocaten;
  mr. D.W.M. de Haan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
  – algemene praktijk, burgerlijk recht;
  – Personen- en Familierecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wat cliënten over mr. De Haan zeggen

“Daisy komt haar afspraken na en liet me via een mailtje, telefoontje of sms’je altijd precies weten wat ik kon verwachten. Tijdens het gehele proces luisterde ze goed en stelde ze de menselijke benadering voorop. Dankzij haar creatieve ideeën en kundige leiding in een viergesprek kwam de advocaat van de andere partij in de meewerkstand.”

Aldus een tevreden cliënte, die vanwege de geheimhoudingsplicht anoniem dient te blijven.

daisy-over