B2B binnen MKB

Hulp bij alle juridische issues voor ondernemers

Als ondernemer komt er een heleboel op u af. Heeft u op juridisch gebied alles tot in de puntjes geregeld? Dan kan dit net het verschil maken met de concurrent. Hoe doorgewinterd u ook bent en hoe goed u uw eigen bedrijf ook kent: u kunt altijd juridische uitdagingen op uw bordje krijgen.

De juridische problemen voor ondernemers kunnen verschillende rechtsgebieden bestrijken. Zoals het verbintenissenrecht wanneer het gaat om kwesties rondom contracten en het goederenrecht bij conflicten over bijvoorbeeld eigendom en overdracht van goederen. DDH Advocatuur kan u helpen bij (nagenoeg) alle juridische issues rondom uw onderneming.

Gratis vrijblijvend gesprek

Als ondernemer houdt u zich liever bezig met andere dingen dan juridische kwesties. Wij springen met alle plezier en passie voor u in de bres als u hulp kunt gebruiken over bijvoorbeeld huur en verhuur, koop en verkoop, debiteuren of het sluiten van contracten in wat voor vorm dan ook.

Wilt u weten welke mogelijkheden wij kunnen bieden, tegen welke kosten en met welke risico’s? Neem dan contact op voor een gratis vrijblijvend en laagdrempelig kennismakingsgesprek.

b2b